Våra värderingar

Vi vill göra det enklare att äta lite nyttigare när du behöver det som mest. UPPTÄCK VÅRA PRODUKTER

Nötter är en fantastisk liten pryl

En bärbar, superkompakt källa till allt från protein och antioxidanter till magnesium och järn. När de är täckta med löjligt god choklad måste det vara det bästa sättet att kombinera nytta med nöje, eller hur?

Man kan inte tro det, men det ligger mycket arbete bakom den lilla chokladdragerade nöten som du nyss stoppade i munnen.

Vi hade såklart kunnat köpa in de billigaste råvarupartierna, rostat nötterna lite snabbare för att spara tid eller försökt prångla ut nya smaker varje vecka. Men vi vill inte ta några genvägar.

Vi tänker både på dig.

Ingen Palm Olja

100% av våra produkter är fria från palmolja.

LÄS MER ››

I am vegan

Våra veganprodukter är märkta med I AM VEGAN.

LÄS MER ››

GMO fri

Alla våra produkter är fria från genmanipulerade organismer.

Sockerfri

Våra sockerfria produkter är sötade med stevialglykosider.

EKOLOGISK

Ekologiska produkter är märkta med EU's logotype.

Vi letar världen över

Istället för att ta första bästa så letar vi efter de största cashewnötterna, utan fläckar. Vi ser till att våra Macadamianötter packas på rätt sätt, så att smakerna hålls kvar. Vi söker efter de godaste valnötterna (hint: de med minst beska hittar du i Kalifornien).

När vi tar fram nya smakkombinationer ser vi till att få in så många naturliga ingredienser vi bara kan på innehållsförteckningen.

Våra färgämnen kommer från naturen. Chokladtäcket innehåller riktigt kakaosmör, inte “vegetabilisk oljemassa”. Och om det smakar hallon, så är det från faktiska hallon och inte någon tvivelaktig sörja framtagen i ett labb.

Vi är absolut inte perfekta som företag. Men vi har som mål ta fram produkter som är de bästa möjliga för både dig och miljön.

Att äta gott och leva gott går väl hand i hand?

Är du också en nötfreak?
Följ oss i så fall i sociala medier.

Adress:
Tropic Snacks
Box 167
233 23 Svedala

Telefon:
Tel 040 - 631 63 10

Telefontider:
Vardagar mellan kl 08.00-16.30
Lunch 12:oo - 12:30