Du är viktig för oss

Det får kosta lite mer, det får vara lite krångligare. När vi går hem till familjen i slutet av veckan vill vi kunna känna oss lite stolta för att vi inte tar några genvägar. VÅRA PRODUKTER

Vi är med hela vägen

Vi vill verkligen att du skall få de absolut finaste råvarorna som går att hitta, när du blandar din påse i butiken. Jo, vi vet, det säger väl alla? Men för oss är det är sant.

Tro inte att vi sitter bekvämt nedsjunkna på kontoret här i Sverige, och bara väntar på nötter i ett brev på posten! Vår inköpare åker ofta iväg för att själv testa och tillverka nya smaker och kombinationer. Dessutom smiter han iväg från familjen på semestern för att hälsa på lokala nötodlare.

Vi värnar om odlarna

När våra råvaror når oss, är de fint och säkert paketerade. Då är det lätt att glömma bort alla de som slitit i gassande sol, ända från det att vår choklad och våra nötter var små skott i jorden. Men vi vill inte blunda och hoppas på det bästa. Det är superviktigt för oss att de som levererar våra produkter behandlas med respekt.  

Inga onödiga tillsatser

Vi försöker alltid använda så naturliga ingredienser så möjligt när vi tar fram våra produkter. Det blir lite dyrare att producera, javisst. Men mycket godare och bättre för kroppen! 

Är du också en nötfreak?
Följ oss i så fall i sociala medier.

Adress:
Tropic Snacks
Box 167
233 23 Svedala

Telefon:
Tel 040 - 631 63 10

Telefontider:
Vardagar mellan kl 08.00-16.30
Lunch 12:oo - 12:30