Vår filosofi

Vi vill göra det enklare att äta lite nyttigare när du behöver det som mest. Vare sig du behöver extra energi innan ett hårt träningspass, ett mellanmål för att överleva en lång tågresa eller något att belöna dig med när ni krupit ner under täcket framför TV:n i vintermörkret.

Nötter är en fantastisk liten pryl. En bärbar, superkompakt källa till allt från protein och antioxidanter till magnesium och järn. Och när de är täckta med löjligt god choklad måste det vara det bästa sättet att kombinera nytta med nöje, eller hur?

Valnöt i skalMan kan inte tro det, men det ligger mycket arbete bakom den lilla chokladdragerade nöten som du nyss stoppade i munnen.

Vi hade såklart kunnat köpa in de billigaste råvarupartierna, rostat nötterna lite snabbare för att spara tid eller försökt prångla ut nya smaker varje vecka. Men vi vill inte ta några genvägar.

Istället så letar vi efter de största cashewnötterna, utan fläckar. Vi ser till att våra Macadamianötter packas på rätt sätt, så att smakerna hålls kvar. Vi söker efter de godaste valnötterna (hint: de med minst beska hittar du i Kalifornien).

När vi tar fram nya smakkombinationer ser vi till att få in så många naturliga ingredienser vi bara kan på innehållsförteckningen.

Våra färgämnen kommer från naturen. Chokladtäcket innehåller riktigt kakaosmör, inte "vegetabilisk oljemassa". Och om det smakar hallon, så är det från faktiska hallon och inte någon tvivelaktig sörja framtagen i ett labb.

Vi är absolut inte perfekta som företag. Men vi har som mål ta fram produkter som är de bästa möjliga för både dig och miljön.

Att äta gott och leva gott går väl hand i hand?