Våra råvaror

Vi vill verkligen att du skall få de absolut finaste råvarorna som går att hitta, när du blandar din påse i butiken. Jo, vi vet, det säger väl alla? Men för oss är det är sant.

Det får kosta lite mer, det får vara lite krångligare. När vi går hem till familjen i slutet av veckan vill vi kunna känna oss lite stolta för att vi inte tar några genvägar.

Vi är med hela vägen

Tro inte att vi sitter bekvämt nedsjunkna på kontoret här i Sverige, och bara väntar på nötter i ett brev på posten! Vår inköpare åker ofta iväg för att själv test tillverka nya smaker och kombinationer. Dessutom smiter han iväg från familjen på semestern för att hälsa på lokala nötodlare.

Vi värnar om odlarna

När våra råvaror når oss, är de fint och säkert paketerade. Då är det lätt att glömma bort alla de som slitit i gassande sol, ända från det att vår choklad och våra nötter var små skott i jorden. Men vi vill inte blunda och hoppas på det bästa. Det är superviktigt för oss att de som levererar våra produkter har det så bra det går.  

Inga onödiga tillsatser

Vi tillsätter inga konstgjorda färgämnen eller smakförstärkare om det inte är absolut nödvändigt. Det finns många naturliga varianter som kan användas istället! Det blir lite dyrare att producera, javisst. Men mycket godare och bättre för kroppen! 


Svårt att bestämma dig?

Då skall du förmodligen inte klicka dig vidare till alla våra produkter.

Se hela sortimentet!