Tävlingsregler – Sociala Medier

Det är trist om det blir massa missförstånd. Därför kommer här en ytterst allvarlig och konkret lista på våra tävlingsregler!

  1. Tävlingarna är organiserade av Tropic Snacks/Prima Food Group Sweden AB.
  2. Anställda hos Tropic Snacks/Prima Food Group Sweden AB samt deras familjemedlemmar eller andra personer som hjälpt till med att organisera tävlingen kan inte delta i tävlingarna.
  3. Det kostar inget att delta i Tropic Snacks tävlingar.
  4. Våra tävlingar på Facebook och Instagram är inte på något sätt är sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook resp. Instagram.
  5. Din profil måste vara skapad i enlighet med Facebook resp. Instagrams community rules. "Fejkprofiler" får inte delta i tävlingarna från Tropic Snacks.
  6. Vinnaren utses av en jury bestående av personer från Tropic Snacks/Prima Food Group Sweden AB och Befound. Juryn väljer ut det bästa av alla inkomna bidrag. Juryn beslut kan inte överklagas.
  7. Vinnaren utannonseras på Facebook-sidan resp. Instagramkontot Tropic Snacks genom ett inlägg med vinnarens namn. Vinnaren måste inom 7 dagar meddela Tropic Snacks sin hemadress i ett privat meddelande på respektive platform.
  8. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

    Let the best person win!